Schoolsport Best

Voor de 54e keer organiseert Schoolsport Best samen met de verenigingen, clubs en andere sport/beweging aanbieders voor de basisschoolleerlingen korte cursussen om kennis te maken met sport/beweging. Op deze manier komen 2 keer per jaar, ongeveer 400 kinderen in aanraking met sport en beweging in Best .Gedurende 6 weken wordt een introductie, gegeven in de diverse takken van sport en beweging.

Dit jaar kunnen de leerlingen zich ook aanmelden bij KV de Tuuters voor de Mini's / Dansgarde.
 
Op deze wijze kunnen kinderen in de praktijk ervaren wat het betekent om deel te nemen aan een of andere vorm van sport/beweging. Doordat ieder jaar tweemaal (in het voor- en najaar) kennismaken met sport georganiseerd wordt. Kinderen worden in staat gesteld uiteindelijk een bewuste keuze te maken voor een tak van sport of actief ergens bij te horen.
Ben ik bv. een teamspeler of individualist? Speel ik liever binnen of buiten? Gaat het mij om presteren of recreatief bezig zijn?

Schoolsport Best richt zich niet alleen op sport, dans is al langer een onderdeel, scouting heeft ook paar keer meegedaan. Aan bewegen en ergens bij horen wordt in de toekomst meer gedacht. Te denken valt aan kennismaken met toneel, kunst, muziek, natuur etc .De cursus wordt afgesloten met diploma als bewijs van deelname en is wellicht een stimulans. Voor meer informatie kunt u terecht op de site www.SchoolSportBest.nl of via email:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Impressie schoolsport 2014.

images/stories/Uploads/DSC06960 - kopie.JPG

 

 

images/stories/Uploads/DSC06970 - kopie.JPG